search
 

Gezichtsverzorging: 

Huidtype: 

Merken: 

Uitvoering: 

herkomst: 







Milde reinigingsmelk

voor een milde gezichtsreiniging




100ml,  € 12,99   

Een belangrijk onderdeel van de gezichtsverzorging is dat je je huid zorgvuldig schoonmaakt. Tweemaal per dag is geen overbodige luxe. ’s Avonds reinigen doe je omdat je huid zich gedurende de nacht herstelt van de aanslagen die zij overdag (van buitenaf) te verduren heeft gekregen. En met een schone huid lukt het nu eenmaal beter deze herstelwerkzaamheden uit te voeren. ’s Morgens is het echter net zo belangrijk je gezichtshuid goed te reinigen. De afvalstoffen die de huid ’s nachts uitscheidt (van binnenuit), worden zodoende weggenomen.

De milde reinigingsmelk van Weleda reinigt de gezichtshuid mild tot diep in de poriën en houdt daarbij de vochtbalans op peil. Natuurlijke etherische oliën uit citrusvruchten geven een aangenaam fris gevoel. Tevens geschikt voor het verwijderen van make-up. De huid is schoon en vitaal en optimaal voorbereid op de verzorging met Weleda Iris, Rosa Mosqueta of Granaatappel Gezichtsverzorging. Ook geschikt voor het verwijderen van make-up.



’s Morgens en ’s avonds op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Oogcontouren vermijden. Verwijderen met lauwwarm water of een vochtig wattenschijfje. Voor het beste resultaat na het reinigen Weleda Verfrissende Gezichtstonic gebruiken.


Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lysolecithin, Fragrance (Parfum)*, Glyceryl Stearate SE, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Iris Germanica Root Extract, Xanthan Gum, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*.
*from natural essential oils


Prijs: € 12,99 - ean: 4001638095730
Ook gekocht:
Everon Lippenbalsem

Everon Lippenbalsem

4,8gr, Prijs:€ 5,25
Weleda

Rozencrème

Rozencrème

Dag- en nachtverzorging voor droge en gevoelige huid.

50ml, Prijs:€ 22,9
Martina Gebhardt

AloeDent Sensitive Tandpasta

AloeDent Sensitive Tandpasta

met Vitamine K, Echinacea en Tea tree

100ml, Prijs:€ 6,75
AloeDent

Verfrissende gezichtstonic

Verfrissende gezichtstonic

100ml, Prijs:€ 12,99
Weleda