search
 

Merken: 

Supplementen: 

Mineralen: 







Floradix® Magnesium




250ml,  € 15,99   

Draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en de spieren.

Magnesium wordt ook wel eens ‘ontspanningsmineraal’ genoemd. En terecht. Deze voedingsstof heeft een ontspannende invloed op de spieren. Dit mineraal zit van nature vooral in zaden, noten en groene groente. Magnesium heeft niet alleen een ontspannende invloed op je spieren, maar draagt ook bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en heeft een gunstige invloed op stemmingen.

Magnesium wordt geadviseerd aan een ieder voor periodes met een verhoogde behoefte aan magnesium. Maar ook wanneer het zenuwstelsel extra ondersteuningkan gebruiken. Maar magnesium heeft nog een extra troef. Het draagt tevens bij de vermindering van vermoeidheid. En het mineraal magnesium is van belang voor de spieren, het zenuwstelsel en de botaanmaak.

Floradix® Magnesium elixer bevat magnesium in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat. Dit is een goed opneembare vorm. Eén maatbekertje van 20 ml voorziet je lichaam van ongeveer 67 procent van de dagelijkse behoefte. Verder is aan dit elixer een uitgebreid scala aan ondersteunde plantextracten toegevoegd, waaronder kamille, venkel, sinaasappelschil, wortel en spinazie.

Alle ingrediënten zijn opgelost in een fruitige mix van het sap van abrikozen, mango, ananas en peren. Daardoor heeft Floradix Magnesium een aangename smaak
Floradix® Magnesium bevat geen gluten of lactose, alcohol,conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur-en smaakstoffen en is ook geschikt voor vegetariërs.



Een maal per dag 20 ml voor de maaltijd innemen.


Prijs: € 15,99 - ean: 4004148318399
Ook gekocht:
Rozencreme probeer

Rozencreme probeer

Dag- en nachtverzorging voor droge en gevoelige huid.

15ml, Prijs:€ 11,5
Martina Gebhardt

Basis Sensitive "All Round" Creme

Basis Sensitive "All Round" Creme

in een blikje

150ml, Voordeel:
van € 8,99 voor € 7,85
Lavera

Three tulsi thee

Three tulsi thee

20st, Voordeel:
van € 5,49 voor € 4,75
Pukka