search
 

Merken: 

Make-up: 

Kleur: 

lichaamsdeel: 







Nagellak Crystal / Top Coat




5ml,  € 4,09   

benecos Happy Nails TOP COAT - veganistisch

De formule is tot 90% gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong, die zijn verkregen uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Bovendien zijn de vernissen 8-GRATIS, wat betekent dat ze vrij zijn van trifenylfosfaat, tolueen, colofonium, kamfer, ftalaten, parabenen, siliconen en organische halogeenverbindingen.

 

De textuur is permeabel voor zuurstof en water om de nagels te beschermen. Als kers op de taart zijn de nagellakken verrijkt met voedende avocado-olie en biotine (vitamine H) voor mooie nagels :)

De toplaag wordt als beschermende toplaag over de gekleurde lak aangebracht.

 

Ondanks alle highlights zijn de nagellakken van benecos nog steeds geen gecertificeerde natuurlijke cosmetica, maar ze zijn natuurlijk veganistisch.



Nagellak en nagelriemen verwijderen. Daarna ontvetten. Dit werkt het beste met olievrije nagellakremover of met een handbad met zeep.

Lakken. Goed laten drogen. Liever geen haardroger gebruiken.
Na drogen de nagels kort onder koud water houden voor extra uitharding.


ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, CITRIC ACID/PROPYLENE GLYCOL/SUCCINIC ACID COPOLYMER LAURATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BIOTIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL

Oplosmiddelen (azijnzuurester van alcohol en alcohol), biopolymeren, filmvormers, verharder, weekmaker, kleur stabilisator, verdikkingsmiddel, emollient (+ / - (kan bevatten) silica, mica, kleurstoffen, opacifeermiddel)


Prijs: € 4,09 - ean: 4260198094724
Ook gekocht:
Kinder shampoo calendula

Kinder shampoo calendula

250ml, Prijs:€ 8,99
Urtekram

Sensitive Zonnespray SPF30

Sensitive Zonnespray SPF30

100ml, Voordeel:
van € 19,49 voor € 17,15
Lavera

Basis Sensitive Antirimpel Masker Q10

Basis Sensitive Antirimpel Masker Q10

met jojoba en aloe vera

2x5ml, Prijs:€ 2,49
Lavera

Nagellak remover

Nagellak remover

125ml, Prijs:€ 5,99
Benecos